Zsemlegombóc

  • 2 x 2 cm-re felkockázzuk a zsemléket és egy nagyobb serpenyőben arany barnára megpirítjuk.
    Lisztből, tojásból, sóból, vízből sűrű nokedli tésztát készítünk és belekeverjük a kihűlt zsemlekockákat.
    Egy evőkanállal adagolva, vizes kézzel , gombócokat formázunk és bő, forró sós vízben kifőzzük.
    Amikor feljönnek a víz tetejére, akkor főnek meg. ( kb. 5-8 perc)

Hozzávalók 6 főre

  • 0,5 kg liszt
  • 3 db szikkadt zsemle
  • 3 db tojás
  • 3 d víz
  • 1 evőkanál só
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán