pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Gombás lecsó

Leírás

  • A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk,ha kevés a zsírja,pótolhatjuk. Megsütjük benne a vastagra karikázott paprikát. Húsz perc elteltével hozzátesszük a félfőre szeletelt vöröshagymát,Összekeverjük,közepes lángon, 10 percet dinszteljük és hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot,a felaprított zellert. 10 perccel később beletesszük a felaprított gombákat,jól elkeverjük. Tíz perc főlés után meghintjük az őrölt paprikával és a sóval. Még pár percet melegítjük és szaggatott nokedlivel,vagy friss kenyérrel tálaljuk.

Hozzávalók 12 főre

  • 1,5 vegyes gomba
  • 25 dkg füstölt szalonna
  • 2 kg lecsópaprika
  • 1 kg vöröshagyma
  • 1 kg paradicsom
  • 10 dkg zeller
  • 1 púpos evőkanál só
  • 1 evőkanál őrölt pirospaprika
  • 1 db csípős paprika

Hozzávalók

Ingredients

Útmutatás

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.