pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez

Krumplipüré

Nehézség: Kezdő

Leírás

  • A burgonyát meghámozzuk,apró kockákra vágjuk és sós vízben megfőzzük.
    Amikor puha a burgonya, leszűrjük és krumplitörővel összetörjük. Hozzákeverjük a vajat, majd a tejből annyit, hogy puha, lágy masszát kapjunk.
    Húsételek mellé köretnek tálaljuk.
    Jó étvágyat.

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 4 dl tej
  • 4 evőkanál vaj
  • 1 teáskanál só
 

Hozzávalók

Ingredients

Lépések

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdés hozzáadása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
Perc
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán