Grillezett csirkecombok juhtúróval, lapulevélben

  • A csirkecombok bőre alá betöltjük a juhtúrót.
    A lapulevelet kiterítjük, eloszlatjuk rajt a csalánleveleket és ráfektetjük a húst, megsózzuk és a fokhagyma szeleteket is rátesszük.
    Szorosan összetekerjük és fogvájóval összetűzzük.
    A grillrácson így pároljuk.
    Fél óra múlva kinyitjuk a leveleket és kivesszük a húst belőlük és megsütjük a combokat. Fél óra alatt ropogósra sül.
    Ha több lapulevélbe csomagoljuk a húsokat, akkor biztosan nem fog megégni.

Hozzávalók 2 főre

  • 2 db egész csirkecomb
  • 10 dkg juhtúró
  • 0.5 fej friss fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 4 db nagy lapulevél
  • 20 db csalánlevél
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán