Finomfőzelék

  • Felhevített zsírba öntjük a zöldségeket, megdinszteljük, ráöntjük a lisztet.
    Jól elkeverjük és felengedjük annyi vízzel, ami ellepi.
    Beletesszük a babérlevelet, a sót, kristálycukrot és felengedjük tejjel.
    Ismét összekeverjük és fedő alatt 20-30 percet főzzük. Közben többször megkeverjük, hogy a liszt miatt le ne tapadjon.
    Tálalás előtt meghintjük frissen vágott petrezselyem zölddel.

Hozzávalók

  • 4 fő részére:
  • 1 kg vegyes zöldség
  • 1 evőkanál kristálycukor
  • 1 evőkanál só
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 púpozott evőkanál zsír
  • 1 db babérlevél
  • 3 dl tej
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán