Sertésmáj medallion pecsenyére sütve

  • A májat megtisztítjuk. Leszedjük róla a hártyát és az ereket.
    2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Ezeket meghíntjük a borssal,majd beleforgatjuk a lisztbe.
    Egy edényben a zsírt felolvasztjuk és közepes lángon megsütjük a májakat. Oldalanként 4-5 perc sütési idő kell nekik.
    Amikor ropogós a külseje, kiszedjük és tálaláskor megsózzuk.
    Friss kenyérrel fogyasztjuk.
    Jó étvágyat kívánunk.

Hozzávalók

  • 70 dkg sertésmáj
  • 3 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 kávéskanál őröltbors
  • 1 kávéskanál só
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Videó
Ki Be

Nézd meg erről bemutató videónkat!

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán