Sertésmáj medallion pecsenyére sütve
- A májat megtisztítjuk. Leszedjük róla a hártyát és az ereket.
2 cm vastagságú szeletekre vágjuk. Ezeket meghíntjük a borssal,majd beleforgatjuk a lisztbe.
Egy edényben a zsírt felolvasztjuk és közepes lángon megsütjük a májakat. Oldalanként 4-5 perc sütési idő kell nekik.
Amikor ropogós a külseje, kiszedjük és tálaláskor megsózzuk.
Friss kenyérrel fogyasztjuk.
Jó étvágyat kívánunk.
Hozzávalók
- 70 dkg sertésmáj
- 3 evőkanál zsír
- 2 evőkanál liszt
- 1 kávéskanál őröltbors
- 1 kávéskanál só
![](https://nemzetikonyha.hu/wp-content/uploads/2022/01/ft0cdr4c1whc4ej2i2li1574077990-768x570.jpg)
0
Add hozzá a kedvencekhez