Sült pontypatkó

  • A sütés előtt 20 perccel besózzuk a halakat.
    Majd összekeverjük a lisztet a paprikával és a prézlivel és az ebbe forgatott halat forrásban lévő olajban mindkét oldalán, közepes lángon, pirosra sütjük.
    Körülbelül 10 perc elteltével, óvatosan megfordítjuk.
    Tálaláshoz készíthetünk ecetes zúzott fokhagymát, amely levébe sót és cukrot teszünk.
    Citromkarikát és ecetes uborkát is kínálhatunk hozzá.
 
Pin Recipe
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Elkészítéshez

Utasítások

Videó
Ki Be

Kulcsszavak: ponty, hal, süt

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit

Ezt is kedvelheted

Értékelés hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán