Szegedi haltepertő

  • A tükörponty filét 2-3 cm vastagságúra felcsíkozzuk. Jól besózzuk. Összekeverjük,picit állni hagyjuk.
    A panír hozzávalóit egy mély tálban összekeverjük.
    A halcsíkokat beleforgatjuk. Egyszerre csak keveset,hogy minden oldalát érje a panír.
    Az olajat felforrósítjuk.
    A halat kisütjük benne. Itt is csak keveset,hogy jól át tudjon sűlni. Ropogós,pirosra sütjük.
    Vékonyra szelt lilahagymával tálaljuk.

Hozzávalók

  • 1 kg tükörponty filé
  • 2 dl étolaj
  • 10 dkg prézli
  • 20 dkg liszt
  • 1 evőkanál őrölt paprika
  • 1 evőkanál só
  • 1 teáskanál őrölt bors
  • 1 db lilahagyma
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Ingredients

Utasítások

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán