Szőlősgyöröki tárcsás húsok

  • Előző este pác öntetet készítünk a hozzávalókból és abban hagyjuk állni a húsokat, letakarva a hűtőben, egy éjszakát.
    A tárcsában felforrósítjuk az étolajat és belerakjuk a szárnyakat, a csirkecombokat. Körbepirítjuk mindkét oldalát, lassítunk a tűzön és átsütjük őket. Kivesszük mindet.
    Ugyanígy járunk el a sertéshússal is.
    A visszamaradt fűszeres olajban, ropogósra sütjük a burgonyát.
    Mielőtt elkészülne, a tárcsa szélére visszahelyezzük a húsokat, átmelegítjük őket és együtt tudjuk tálalni.
    Arra kell figyelnünk, hogy a tüzet úgy szabályozzuk, nehogy megégjen az ételünk.

Hozzávalók

  • 6-8 fő részére
  • 8 db alsó csirkecomb
  • 8 db csirke szárny
  • 6 szelet sertés comb és tarja
  • 5 dl sertés zsír vagy étolaj
  • Páchoz:
  • 1 dl olaj:
  • 1 teáskanál só
  • 1 teáskanál bors
  • 1 evőkanál paprikakrém
  • 1 kávéskanál kakukkfű
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 1 kg burgonya
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Hozzávalók

Utasítások

Videó
Ki Be

Instructions

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán