Tojásos nokedli

  • Egy nagy serpenyőben zsírjára sütjük a felkockázott szalonnát.
    Ez idő alatt 3 tojásból , a lisztből és a só feléből, a vízzel nokedli tésztát keverünk.
    Forró, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük és félretesszük.

    A megmaradt tojásokat felütjük és elkeverjük, majd ráöntjük a szalonnás zsírra.

    Félig lágyra sütjük, majd ráborítjuk a nokedlit.
    Összekeverjük és készre pirítjuk.

    Fejes salátával,tejfölös uborkasalátával,kovi ubival kínáljuk!

Hozzávalók 4-6 főre

  • 0,5 kg liszt
  • 25 dkg szalonna
  • 16 db tojás
  • 2 evőkanál só
  • 0.5 liter víz
 
Pin recept
0 Add hozzá a kedvencekhez

Instructions

Videó
Ki Be

Megosztás

Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

pinit
0 Add hozzá a kedvencekhez
0 Add hozzá a kedvencekhez

Ossza meg közösségi hálózatán