Becsinált leves

Főzési idő: 40 perc

Ingredients

    Instructions

      Becsinált leves

      Recept

      • Elkészítés:
        Felaprítunk minden hozzávalót,kivéve a karfiolt, azt csak rózsáira bontjuk.
        A bográcsban felhevítjük az olajat,a húst beletesszük és minden oldalát átpirítjuk. Hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, ezeket is lepirítjuk, hozzátesszük a kolbászt és a gombát. Mindent jól átkeverünk,beletesszük a zöldség zöldeket,megfűszerezzük sóval és borssal, majd felöntjük annyi vízzel,hogy jól ellepje. Fedő alatt felforraljuk,majd még 20-25 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a zöldborsót és még 10-15 percig főzzük.
        Közben a 3 tojás sárgába beleöntjük a tejfölt, a tejszínt és simára keverjük. A levesből kimerünk 1-2 merőkanál forró levet és ezzel még keverjük, majd óvatosan, kevergetve a leveshez adjuk. Belenyomjuk a citrom levét és 5 perc alatt készre forraljuk.

      Hozzávalók 6 főre

      • 0.5 kg sertés lapocka
      • 15 dkg erdei gomba
      • 40-50 dkg karfiol
      • 5 dkg zeller
      • 15 dkg fehérrépa
      • 20 dkg sárgarépa
      • 2-3 szál zeller zöld
      • 2-3 szál petrezselyem zöld
      • 3 db tojás sárgája
      • fél citrom leve
      • 1 db vöröshagyma
      • 3-4 evőkanál étolaj
      • 15 dkg füstölt kolbász
      • 15 dkg zöldborsó
      • 2 dl tejszín
      • 1 dl tejföl
      • 1 evőkanál só
      • 1 evőkanál bors
       
      Pin recept
      0 Add hozzá a kedvencekhez

      Hozzávalók

      Ingredients

      Utasítások

      Videó
      Ki Be

      Instructions

      Megosztás

      Az Instagram fényképek és rövid videók megosztásán alapuló közösségi hálózat. A felhasználók fényképeket és videókat tölthetnek fel.

      A Pinterest egy közösségi képmegosztó weboldal. A felhasználók témák szerint rendezetten fényképeket osszanak meg egymással.

      pinit
      0 Add hozzá a kedvencekhez
      0 Add hozzá a kedvencekhez

      Ossza meg közösségi hálózatán