Grillezett csirkecombok juhtúróval, lapulevélben

Nincs hozzászólás
Nyomtatás
4.666666666666667 3
4.666666666666667 3

Egy érdekes régi recept.

Recept

  • A csirkecombok bőre alá betöltjük a juhtúrót.
    A lapulevelet kiterítjük, eloszlatjuk rajt a csalánleveleket és ráfektetjük a húst, megsózzuk és a fokhagyma szeleteket is rátesszük.
    Szorosan összetekerjük és fogvájóval összetűzzük.
    A grillrácson így pároljuk.
    Fél óra múlva kinyitjuk a leveleket és kivesszük a húst belőlük és megsütjük a combokat. Fél óra alatt ropogósra sül.
    Ha több lapulevélbe csomagoljuk a húsokat, akkor biztosan nem fog megégni.

Hozzávalók 2 főre

  • 2 db egész csirkecomb
  • 10 dkg juhtúró
  • 0.5 fej friss fokhagyma
  • 1 teáskanál só
  • 4 db nagy lapulevél
  • 20 db csalánlevél