A lisztet mély tálba öntjük,hozzáadjuk a sót és villával elkeverjük.
Langyos tejben a cukrot és az elmorzsolt élesztőt 15 perc alatt felfuttatjuk.
A tojásokat felverjük.
A lisztbe beleöntjük a felfuttatott élesztőt,a tojásokat és a tejfölt. Sima tésztát gyúrunk.
A tészta alját és tetejét belisztezzük és letakarva és másfél óra alatt meleg helyen megkelesztjük.
Ez alatt a margarint felolvasztjuk és a liszttel simára keverjük.
Megmossuk és lecsepegtetjük a medvehagymát. Majd apróra daraboljuk.
A megkelt tésztát,lisztezett deszkán átgyúrjuk és fél cm vastagra kinyújtjuk.
Megkenjük a maragarin harmadával, majd a medvehagymából szórunk rá.
Összehajtogatjuk, Először alulról az egyharmadát felhajtjuk. Majd felülről az egyharmadát le. Majd jobbról,végül balról hajtjuk a tésztát.
Még kétszer fogjuk így hajtogatni és fontos,hogy a sorrend ugyanez legyen,mert így a margarin nem folyik majd ki,nyújtás közben.
Ezután,meglisztezzük a tetejét és letakarva pihentetjük. Tehát ezt még kétszer ismételjük meg.
Az utolsó pihentetés után kb másfél újnyira nyújtjuk.
Éles késsel bevagdossuk rácsosra.
Megkenjük a felvert tojással. Izlés szerinti méretű szaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Előmelegített sütőben,180 fokon 25 perc alatt, félidőben egyszer megfordítva a tepsit aranysárgára és ropogósra sütjük.